Professionele 2-track opname

Wil je als band goed voor de dag komen en een professionele indruk achterlaten op potentiële klanten? Dan is goed promotiemateriaal essentieel!

Wij bieden voor ieder budget een mogelijkheid!

De 2-track opname is de goedkoopste mogelijkheid. Dit is namelijk een opname waarbij de band in zijn geheel speelt. De hele band wordt versterkt en ter plekke gemixt door een professionele opnametechnicus. Dit heeft als bijkomend voordeel dat er altijd een extra luisterend oor aanwezig is, die indien nodig ook tips kan geven. Daarnaast beschikken wij over professionele apparatuur (denk aan een goed mengpaneel, randapparatuur en microfoons), en is onze opnameruimte akoestisch geoptimaliseerd. Dit komt de klank van de uiteindelijke opnames enorm ten goede.

Breid de opname uit met een videoclip en/of bandfoto’s!

Om het promotiepakket compleet te maken kunnen we de opname ook uitbreiden met een videoclip (verschillende prijsklassen mogelijk) en/of bandfoto’s. Op deze manier kan de band met een professionele uitstraling in de markt gezet worden!

Heeft u interesse in het opnemen van een banddemo door Hometown Studio Records? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Laatste Nieuws

  • Engelstalige release voor multi-talent Fiorenza Ruijters
    -VALKENBURG A/D GEUL- Fiorenza brengt haar eerste Engelstalige single uit, “No matter what”. Een heerlijke “feel good song” in het Pop-Dance genre. Het thema van het liedje is door Fiorenza zelf aangebracht....
  • Eerste solo-release voor Dyonne Hermans
    Dyonne Hermans presenteert onder artiestennaam “Dyonne” haar eerste solo single “Baby I’m a fool”, een cover van Melody Gardot in een hedendaags en zomers loungejasje. De cover is een voorproefje op een...

Contact

Hometown Studio
Ds. Dr. Deelemansstraat 9B
6127 AL Grevenbicht
E. info@hometownstudio.nl
T. +31(0) 6 22 35 77 23
logowebsite2klein