Professionele multitrack opname op locatie

Wil je als band goed voor de dag komen en een professionele indruk achterlaten op potentiële klanten? Dan is goed promotiemateriaal essentieel!

Wij bieden voor ieder budget een mogelijkheid!

De professionele multitrack opname op locatie is ideaal voor bands die een registratie van bijvoorbeeld een optreden willen hebben. Wij hebben hier alle geschikte apparatuur en software voor. Bij deze optie wordt het hele optreden vastgelegd, ieder spoor apart. Na het optreden wordt dan alles gemixt en nabewerkt (waar nodig).

Heeft u interesse in het opnemen van een banddemo door Hometown Studio Records? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Laatste Nieuws

  • Engelstalige release voor multi-talent Fiorenza Ruijters
    -VALKENBURG A/D GEUL- Fiorenza brengt haar eerste Engelstalige single uit, “No matter what”. Een heerlijke “feel good song” in het Pop-Dance genre. Het thema van het liedje is door Fiorenza zelf aangebracht....
  • Eerste solo-release voor Dyonne Hermans
    Dyonne Hermans presenteert onder artiestennaam “Dyonne” haar eerste solo single “Baby I’m a fool”, een cover van Melody Gardot in een hedendaags en zomers loungejasje. De cover is een voorproefje op een...

Contact

Hometown Studio
Ds. Dr. Deelemansstraat 9B
6127 AL Grevenbicht
E. info@hometownstudio.nl
T. +31(0) 6 22 35 77 23
logowebsite2klein