Professionele multitrack studiodemo

Wil je als band goed voor de dag komen en een professionele indruk achterlaten op potentiële klanten? Dan is goed promotiemateriaal essentieel!

Wij bieden voor ieder budget een mogelijkheid!

De multitrack studiodemo biedt als voordeel dat men de mogelijkheid heeft om later nog aanpassingen te maken aan het opgenomen materiaal. Het is mogelijk om de band in zijn geheel te laten spelen, maar is het ook mogelijk om ieder instrument apart in te spelen.
Ook is er bij een multitrack opname de mogelijkheid om achteraf de totale volumebalans naar smaak te kunnen wijzigen en om partijen meerdere keren over elkaar heen op te nemen (dubben). Dit zorgt ervoor dat het totaalgeluid voller en breder wordt. Waar nodig kunnen vocalen opgepoetst worden en kleine oneffenheden worden rechtgetrokken. Dit alles maakt dat een multitrack studiodemo nóg professioneler klinkt dan een 2-track opname.

Breid de opname uit met een videoclip en/of bandfoto’s!

Om het promotiepakket compleet te maken kunnen we de opname ook uitbreiden met een videoclip (verschillende prijsklassen mogelijk) en/of bandfoto’s. Op deze manier kan de band met een professionele uitstraling in de markt gezet worden!

Heeft u interesse in het opnemen van een banddemo door Hometown Studio Records? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Laatste Nieuws

  • Engelstalige release voor multi-talent Fiorenza Ruijters
    -VALKENBURG A/D GEUL- Fiorenza brengt haar eerste Engelstalige single uit, “No matter what”. Een heerlijke “feel good song” in het Pop-Dance genre. Het thema van het liedje is door Fiorenza zelf aangebracht....
  • Eerste solo-release voor Dyonne Hermans
    Dyonne Hermans presenteert onder artiestennaam “Dyonne” haar eerste solo single “Baby I’m a fool”, een cover van Melody Gardot in een hedendaags en zomers loungejasje. De cover is een voorproefje op een...

Contact

Hometown Studio
Ds. Dr. Deelemansstraat 9B
6127 AL Grevenbicht
E. info@hometownstudio.nl
T. +31(0) 6 22 35 77 23
logowebsite2klein