Nieuwe single en theatertour voor Dyonne & Axel

Cover Changed LRDyonne en Axel presenteren hun derde single “Changed”: een pop-song die qua samenzang een country-feel heeft, maar die tevens een flinke dosis soul bezit. De autobiografische tekst werd geschreven door Dyonne. De release wordt ondersteund met een intieme, gelijknamige theatertour, die op 29 augustus aanstaande van start gaat.

Het nummer “Changed” vertelt over een ontwikkeling die velen tegenwoordig doormaken in onze nieuwe en veranderende maatschappij. De tijden van individualisme en prestatiedrang lijken enigszins voorbij. De crisis heeft geleerd dat puurheid en liefde mensen tot de kern van hun eigen ik brengt en dat er niets zo mooi is als het blootgeven van die kern aan anderen. Het resulteert in een intense verbondenheid. De muziek werd gecomponeerd door label en studio Hometown Studio Records (muziek Diana Olierook en Sjors Dahmen, arrangement Rick Maassen).

Videoclip
De hoofdrol in de filmische videoclip wordt vertolkt door Lucienne Blankenaauw. Haar persoonlijke levensverhaal bleek vrijwel naadloos aan te sluiten op het nummer en vormde de basis van het script. Na een drukke, zakelijke carrière kwam zij plots tot de ontdekking dat er meer moest zijn in het leven. Zij besloot het roer helemaal om te gooien en te gaan schilderen! Inmiddels heeft zij van deze passie haar nieuwe beroep kunnen maken.
Theatertour
De release van “Changed” wordt ondersteund door een gelijknamige, intieme theatertour in de provincie Limburg, waar het duo woonachtig is. In augustus/september presenteren zij in sfeervolle theaterzaaltjes ver-akoestiseerde pop- en countrysongs met een flinke dosis soul. Samen met een liveband geven zij eigen interpretaties aan nummers van bijvoorbeeld Lady Antebellum, Meghan Trainor, Ed Sheeran, Caro Emerald, The Common Linnets, Christina Aguilera, Sheryl Crow, Miranda Lambert, John Mayer en vele anderen.

De single “Changed” is vanaf aanstaande maandag te downloaden via alle grote landelijke downloadsites, zoals iTunes en Zazell.

Kijk voor meer informatie over Dyonne & Axel en hun theatertour op www.dyonne-en-axel.nl

 

Laatste Nieuws

  • Engelstalige release voor multi-talent Fiorenza Ruijters
    -VALKENBURG A/D GEUL- Fiorenza brengt haar eerste Engelstalige single uit, “No matter what”. Een heerlijke “feel good song” in het Pop-Dance genre. Het thema van het liedje is door Fiorenza zelf aangebracht....
  • Eerste solo-release voor Dyonne Hermans
    Dyonne Hermans presenteert onder artiestennaam “Dyonne” haar eerste solo single “Baby I’m a fool”, een cover van Melody Gardot in een hedendaags en zomers loungejasje. De cover is een voorproefje op een...

Contact

Hometown Studio
Ds. Dr. Deelemansstraat 9B
6127 AL Grevenbicht
E. info@hometownstudio.nl
T. +31(0) 6 22 35 77 23
logowebsite2klein