Bandworkshops

Wil je als band goed voor de dag komen en een professionele indruk achterlaten op potentiële klanten? Dan is goed promotiemateriaal essentieel!

Hometown Studio Records biedt verschillende opties voor het opnemen van professioneel promotiemateriaal, waarmee de uitstraling van de band naar een hoger, professioneler level getild wordt!

Kan de band vooraf aan het opnemen van de demo nog wel wat tips gebruiken om het eindresultaat nog beter te maken? Wij bieden ook de mogelijkheid om vooraf aan de opname een workshop bandcoaching te volgen. De coach zal in deze workshop van een uur tips geven aan de muzikanten, bijvoorbeeld over dynamiek, timing, samenspel etc. Dit heeft niet alleen voordelen tijdens de opnames maar ook erna! Na deze workshop starten de opnames van de demo.

Indien gewenst kunnen wij ook advies geven over promotie en boekingen.

De verschillende opties zijn:

• Workshop bandcoaching met professionele 2-track opname
• Workshop bandcoaching met professionele multitrack studiodemo

Heeft u interesse in het opnemen van een banddemo met workshop door Hometown Studio Records? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Laatste Nieuws

  • Engelstalige release voor multi-talent Fiorenza Ruijters
    -VALKENBURG A/D GEUL- Fiorenza brengt haar eerste Engelstalige single uit, “No matter what”. Een heerlijke “feel good song” in het Pop-Dance genre. Het thema van het liedje is door Fiorenza zelf aangebracht....
  • Eerste solo-release voor Dyonne Hermans
    Dyonne Hermans presenteert onder artiestennaam “Dyonne” haar eerste solo single “Baby I’m a fool”, een cover van Melody Gardot in een hedendaags en zomers loungejasje. De cover is een voorproefje op een...

Contact

Hometown Studio
Ds. Dr. Deelemansstraat 9B
6127 AL Grevenbicht
E. info@hometownstudio.nl
T. +31(0) 6 22 35 77 23
logowebsite2klein